top of page
Vyhledat

Júlová trasa je tu!

Aktualizováno: 21. 7. 2022

A vidíme sa aj na Gran Fondo!


Našu júlovú trasu sme sa rozhodli spojiť s trasou preteku NAY GRAN FONDO Bratislava, kde nás nájdete. V rámci spolupráce sa môžete zastaviť v našom stánku na pár slov, prípadne sa pridať do závodu, kde budeme aj my držať stabilné tempo pre všetkých, ktorý si netrúfajú ísť úplne samy. Budeme mať dve skupiny - jedna pôjde priemernou rýchlosťou cca 28-30km/h a druhú trošku rýchlejšiu s priemernou rýchlosťou cca 30-32km/h.


Navyše, v nedeľu 10.07. a 24.07. si spoločne prejdeme súťažnú trať. Takže žiadne výhovorky a šup registrovať sa.


Ako isto viete, štart originálnej trasy je od nákupného centra BORY Mall a celá trať bude vyhradená pre súťažiacich. Pre Vašu bezpečnosť sme sa rozhodli mierne upraviť štart a cieľ našej júlovej trasy. Štart sa nachádza pri rybníku v Devínskej Novej Vsi a koniec je o kúsok ďalej v kaviarni Penny coffea, ktorú môžete poznať z minulého roka.


Štart

Začiatok júlovej trasy je pri rybníku v Devínskej Novej Vsi, neďaleko železničného podjazdu. Od rybníku pokračuješ smerom k Volkswagen-u, kde sa napojíš na súťažnú trasu. Po prejdení kruháčov sa dostaneš do Stupavy, kde ťa už čaká prvý checkpoint.


Checkpointy

BILLA Stupava - na hlavnej ulici v jemnom vstúpaní sa nachádza po ľavej strane predajňa BILLA - stačí zastaviť na širokej krajnici a zaznačiť svoj prejazd.


Zo Stupavy pokračuješ po hlavnej smerom na sever až k obci Lozorno.


Pumpa Lozorno - Tesne pred odbočkou na Lozorno sa nachádza pumpa, ktorá je Tvojim ďalším cieľom - či už sa rozhodneš občerstviť, alebo len tak prefrčať. Za pumpou odbočím vpravo smer Lozorno a Pernek.


V obci Pernek odbočíš doľava smerom na Malacky, kde nájdeš ďalší checkpoint.


Pumpa Malacky - hneď za nadjazdom ponad diaľnicu sa dostaneš do Malaciek, kde po pravej strane nájdeš pumpu, ktorá je Tvojim ďalším prejazdom.


Pokračuješ Malackami, prejdeš okolo zámockého parku, ktorý budeš mať po pravej strane, prejdeš ponad diaľnicu až sa postupne dostaneš do obce Rohožník.


COOP Jednota Rohožník - v centre obce, tesne pred križovatkou ciest Malacky - Sološnica - Kuchyňa sa po pravej strane nachádza COOP Jednota s parkoviskom, kde vieš pohodlne zastaviť a zaznačiť si prejazd. Na križovatke odbočíš vpravo a pokračuješ ďalej (či späť?) do obce Lozorno.


COOP Jednota Pernek - ak potrebuješ natankovať vodu, tak tu máš ďalšiu príležitosť. Pred križovatkou cesty smerom na Pezinskú babu nájdeš po pravej strane opäť COOP Jednotu aj s menším parkoviskom, kde vieš pohodlne zastaviť.


Po zaznamenaní pokračujem vpravo smerom na Malacky a po cca 280 metroch odbočíš doľava na trasu do obce Jabloňové/Lozorno. Za obcou Lozorno odbočíš doľava smerom na Stupavu - rovnakou cestou si už išiel.


Mestský úrad Stupava - Tvojou ďalšou zástavkou je Mestský úrad v meste Stupava, ktorý sa nachádza hneď na hlavnej ceste pri parku.


Zo Stupavy pokračuješ známou trasou okolo Volkswagenu do Devínskej Novej Vsi.


Cieľ

Tvojim cieľom je kaviarnička Penny coffea na začiatku ulice k Mostu Slobody. Na záver si môžeš dopriať sladkú bodku ako odmenu, my odporúčame 10 dušami.


Školské prázdniny sa nám začali a aj doprava trošku utíchla - neváhaj a využi túto šancu. Nezabudni, že júl bude veľmi horúcim mesiacom. Aj preto máš po ceste hneď niekoľko zástavok, kde si vieš kúpiť vodu či nejaký ten ionťák.


Nebaví Ťa to samého? Nevadí, vyrážame spoločne na túto trasu už 10.7. alebo 24.7.. Tešíme sa na Teba!



Júlová trasa
.
Download • 208KB




471 zobrazení3 komentáře

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page