top of page
Vyhledat

Čo sme si pre vás nachystali?

Rok 2022 bude práve taký, aký si ho spravíme!


V roku 2021 sme sa mohli spolu vidieť na viac ako 150 rôznych eventoch. A ani v roku 2022 to nebude inak. Prinášame vám klasiku, ale aj nové koncepty. A na čo sa môžete tešiť?


Gruppetto jazda - Winter edition


Vonku je pomerne skoro tma a tak sme naše jazdy v stredu presunuli na sobotu. Vyrážame od Starého mesta v pohodovom tempe. Zimné jazdy sú o prejdení pár kilometrov a nie zvyšovaní svojej kondície. Aj preto je atmosféra uvoľnená.


Škola jazdy v balíku


Na jar začneme Školou jazdy v balíku. Spoločne si vysvetlíme jednotlivé posunky, ako jazdiť v balíku, nájdeme spoločne odvahu ísť tesne za sebou, povieme si ako reagovať v jednotlivých situáciách. Vidíme sa 3 soboty za sebou a následne svoje znalosti vyskúšame počas jazdy na Veľkonočný pondelok.


Jazdy v stredu


Aj tento rok sa vidíme počas sezóny na Classical wednesday ride. Trasa rovnaká ako minulý rok - smer Rakúsko.


Cyklovýzva 2022


Minulý rok sme spoločne prešli 6 rôznych tratí a mnohí z vás si odniesli medailu za úspešné absolvovanie. Koncept zostáva rovnaký a aj tento rok sa môžete tešiť na rôzne trate v okolí Bratislavy, prejdeme aj do Rakúska. Upravili sme check-pointy, ktoré budú virtuálne, takže odpadne skenovanie QR kódov.


Candy ride


Minulý rok sme sa videli na Pancake ride, ktoré sme trošku upravili a po novom pôjde o Candy ride. Opäť sa nám podarilo spojiť tie najlepšie veci: cyklistiku, skvelú partiu ľudí a občerstvovačku s koláčikmi.


Cycling breakfast


Raz za mesiac sa stretneme v nedeľu ráno, dáme si do tela a nakoniec si posedíme pri dobrej káve a raňajkách. Pripravujeme pre vás zaujímavé trate. Svoje si nájdu nováčikovia, ako aj hltači kilometrov.


Ranné vtáča


V hlavnej sezóne si spoločne užijeme utorky ráno, kedy si dáme krátku jazdu ráno pred prácou. Trať bude rovnaká, aby sme sa vždy do 8:00 hod. vrátili späť na štart.


Sústredenia - Banská Štiavnica, Liptov aj Semmering


Minulý rok sme si zamilovali kopce, ktorých okolo Bratislavy veľa nie je. Viacerí sme sa ich obávali, ale ako býva zvykom - GRUPPETTO sa navzájom potiahlo a dostali sme zo seba svoje životné výkony. K minuloročným sústredeniam v Banskej Štiavnici a Semmeringu pridáme ten rok ešte aj sústredenie na Liptove.


Vidíme sa priatelia!


Ako môžete vidieť, pripravili sme si veľa zaujímavých a rôznorodých eventov, kde si určite každý vyberie. Taktiež počítame aj s ďalšími jazdami - minulý rok sme boli niekoľkokrát na Neusiedler see, Červenom kameni, prešli sme Pezinskú babu. Tieto menšie eventy budeme zverejňovať týždeň pred konaním aj s ohľadom na počasie.


Podporte nás!


Tento rok sme prijímateľmi 2% podielu zo zaplatenej dane. Budeme vďační za vašu podporu! Vyzbierané prostriedky investujeme späť do komunity - na zabezpečenie safety car pri väčších podujatiach, občerstvenia na trati, náhradných duší pri spoločných jazdách a pod. Prostriedky z vašich 2% nebudú použité na súkromné potreby žiadneho člena ani na výplatu odmien riadiacich orgánov, ktoré svoju činnosť vykonávajú na dobrovoľníckej báze.


Údaje potrebné na poukázanie 2% nájdete na tomto odkaze.




95 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page