top of page
Vyhledat

Rozbiehame ďalší ročník...

Máme tu marec, vonku je už dlhšie vidno a na hrádzi stretávaš prvých odvážlivcov v krátkom rukáve na biku. Najvyšší čas odprášiť bike, dofúkať gumy a šup zbierať kilometre.


Nevieš kam vyraziť? Aj tento rok sme si pre Teba pripravili Cyklovýzvu, už jej IV. ročník. A ako inak, aj teraz začíname o niečo skôr s bonusovou traťou. Neboj, pripravili sme si krátku trasu na rozohriatie, aj keď vietor Ti to môže trošku skomplikovať.




Štart

Začiatok Bonusovej trate je pri bufete ,,Na hrádzi", ktorý sa nachádza na križovatke tesne za čističkou odpadových vôd v Petržalke. Od štartu pokračuješ po hrádzi, s vetrom v chrbte (v ideálnom prípade) a zastavíš sa až v Rajke.


Checkpointy:

Jazero v Rajke - tesne pred vjazdom do Rajky nájdeš po ľavej strane jazero, ktoré pravidelne navštevujú rybári. Ďalej pokračuješ cez obec smerom na Čuňovo. Aby si sa vyhol frekventovanej ceste, späť na hrádzu sa vrátiš priamo cez Čuňovo.


Kostol v Čuňove - na konci hlavnej ulici v Čuňove sa nachádza kostol Sv. Michala archaniela, ktorý je Tvojim ďalším checkpointom. Ďalej pokračuješ cez les a dostaneš sa späť na hrádzu.


Most ponad mŕtve rameno Dunaja - po prechode na druhú stranu cez Lužný most sa stočíš späť na hrádzu a prechádzaš pár desiatok metrov naspäť pod mostom. Po cca 400 metroch natrafíš na mŕtve rameno Dunaja, kde prejdeš na druhú stranu cez krátky most, čo je checkpoint.


Cieľ:

A kde inde skončiť túto trasu, ako rovno pri bufete, tentokrát bufet K3 pri poldry vo Vrakuni.


bonusova trat 2024
.gpx
Stáhnout GPX • 47KB

Tak čo? Dala sa bonusová trasa prejsť? Alebo máš nápad na trasu? Neváhaj a napíš nám.


Trať môžem absolvovať kedykoľvek do 30.9.2024 a nahradiť si s ňou jednu štandardnú trasu. Určite sa môžeš tešiť na jednu dlhú trať, ako aj na jednu horskú etapu.



125 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page