top of page
Vyhledat

Septembrová trasa

Každý etapový závod má kopcovité, ako aj rovinaté etapy. A ešte.... časovku.


Opäť v krátkosti: Bratislava - kompa - Bratislava :-)


Rozmenené na drobné...


Či už sa bavíme o Tour de France alebo Vuelte, každý etapový závod má horské a rovinaté etapy. A samozrejme aj časovku - či už tímovú, ale aj individuálnu. A prečo si nedať rovno dve? V poslednej etape absolvuješ s nami časovku na 50,80km, ktorá začína za bufetom Vyza a končí pri Slovnafte. A aby to nebolo na Teba veľa, oddýchnuť si môžeš na kompe :-)


Profil časoviek je vždy rovinatý - a v našom prípade aj takmer bez prudkých zákrut.


Septembrová trasa
.gpx
Download GPX • 63KB

ŠTART: Hrádza - Petržalka

Check-pointy:

Vojka

Kyselica

CIEĽ: koniec hrádze pri Slovnafte


Na mape nižšie si vieš vľavo od názvu hore rozkliknúť menu, kde nájdeš zoznam všetkých bodov a po kliknutí na konkrétny bod sa Ti zobrazí popis, ako aj obrázky, kde sa presne QR kód nachádza.


Štart sa nachádza na zjazde z hrádze na spodnú cestu kúsok za bufetom Vyza. Nachádza sa na rohu vľavo (v smere jazdy z BA), za zvodidlami pred zábranami pre autá.


Čo robiť ak je kód poškodený? Prosím, urob fotografiu poškodeného QR kódu a pošli nám ju do e-mailu. Pokračuj ďalej v trati a po dokončení Ti manuálne zaznačíme prejdenie cez tento checkpoint na základe zaslanej fotografie, aby sa Ti absolvovanie trate počítalo. QR kód nahradíme novým čo najskôr.


Pokračuješ ďalej smerom k Danubiane. Cesta je už v tejto časti hrádze dostatočne široká, aby si mohol ,,dupať" čo to dá :-) Napriek tomu, buď opatrný. Na ceste môžeš stretnúť celé rodiny na bicykloch či korčuliach.


Ďalší check-point sa nachádza až pri budove kompy vo Vojke. Nachádza sa na pravej strane, kúsok pred závorou. Práve si prešiel prvú časť časovky. Druhá časť začína na druhom brehu. Kompa premáva pravidelne a zdarma, bližšie informácie tu!


Čas v aplikácii bude pokračovať, avšak do výsledkov sa čas prepravy nebude počítať. T.z. čas medzi týmto check-pointom a tým na druhej strane sa vo výsledkoch na webe odráta!


Po vylodení na druhej strane sa presunieš cca 50m smerom do Bratislavy. QR kód sa nachádza na stĺpiku za dvoma zákrutami pri budove kompy (esíčkom) na ľavej strane pri Dunaji. Po jeho zoskenovaní sa Ti počíta čas do cieľa. Toto je druhá etapa Tvojej časovky.


Pripravili sme si pre vás mimoriadnu prémiu, a to hneď pre troch účastníkov:

- najrýchlejšie absolvovanie 1. časti - Štart - kompa

- najrýchlejšie absolvovanie 2. časti - Kompa - cieľ

- najlepší plánovač - najkrajší čas za celú trať, včítane prepravy. Takže musíš plánovať na minútu presne, aby si nečakal na kompu a nestrácal čas :-)


Pre víťazov máme pripravené fľašky vína a samozrejme najväčšou výhrou bude závisť a uznanie od ostatných.


Cieľ sa nachádza na konci hrádze pri bufete Relax, ktorý poznáš z júlovej trasy.


Práve si prešiel poslednú etapu našej výzvy. Nezabudni, medailu získaš ak absolvuješ všetkých 6 etáp/trás. Do tomboly budú zaradení automaticky všetci účastníci, ktorí absolvovali aspoň 5 jázd.


Napíš nám, ako sa Ti páčila naša Cyklovýzva 2021.

Tešíme sa na druhý ročník. Už teraz pracujeme na vylepšeniach aplikácie, nových trasách a veríme, že uvidíme aj Rakúsko :-) Budeme vďačný za každý feedback.








508 zobrazení4 komentáře

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page