top of page
Vyhledat

Posledná trasa je tu!

Aktualizováno: 1. 9. 2022

Minulý rok sme končili Cyklovýzvu časovkou, tento rok sme si pripravil horskú prémiu. Máš sa na čo tešiť.


Základom každej viac etapového závodu sú rôzne časovky (tímová či individuálna), ako aj rôzne prémie. A my ste si na záver sezóny pripravili časovú prémiu do kopca. A ktorý sme vybrali? Predsa Braunsberg :-)





ŠTART

Pred každým výkonom je potrebné si zahriať svaly a preto začína štart pod Starým mostom, kde začínali tento rok viaceré etapy. Nezabudni, nohy treba zahriať a šetri silu na prémiu v stúpaní.


CHECKPOINTY

Kúpalisko Hainburg - Od štartu pokračuješ po hrádzi až do obce Hainburg, kde nájdeš jeden z dvoch checkpointoch. Nachádza sa pri kúpalisku pod kopcom.


A teraz začína tá pravá zábava. Tvojim cieľom je vyšplhať sa hore na kopec. Nezabúdaj, cieľom je zúčastniť a prekonať svoje limity.


Braunsberg - druhý checkpoint sa nachádza hore na kopci Braunsberg pri zvodidlách na konci parkoviska, ako sa nachádza ďalekohľad.


Tak ako minulý rok, aj tento sme si pre najrýchlejšieho jazdca pripravil drobnú odmenu, ktorú dostane počas odovzdávania cien v októbri. A čo to bude? Drobný darček, ktorý Ťa rozhodne poteší.


CIEĽ

Cieľ sa nachádza na hraničnom priechode Berg pri dvoch retardéroch pri bufete.


Trať si spoločne prejdeme v rámci niektorého z výjazdov v stredu, určite sa pôjde aj cez víkend.


Nezabudni, za absolvovanie všetkých tratí získať ručne vyrobenú medailu. Ak absolvuješ aspoň 5 trás zo 7 (áno, nezabudni na bonusovú :-) ), tak si zaradení do tomboly.


Termín odovzdávania cien zverejníme v priebehu septembra.



septembrova trasa
.gpx
Download GPX • 52KB

361 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page